Hartfalen

De hartfalen therapie van het ziekenhuis afgelopen?

Je conditie verder op een veilige manier verbeteren samen met lotgenoten? Bij de hartfalengroep van Trimclub-Hartelust kun je dat bereiken.

Het hartfalengroepje heeft los van de gewone hartpatiënten een programma met in principe een eigen trainer/begeleider  iedere donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur.
In de sportzaal De Wetering
Bonte Wetering 89
6823 JC  Arnhem
De avond bestaat uit opwarm-afkoeloefeningen en een aan onze capaciteiten aangepast balspel, met tussendoor veel ademhalingsoefeningen.

Je medehartfalen patiënten vinden het heel normaal dat iemand even afhaakt om uit te rusten, ook spelen we vaak met wisselspelers, zodat iedereen een rustperiode kan inlassen. Tussendoor kun je ervaringen uitwisselen over bijv. je medicijnen,  je cardioloog,  enz.

De groep heeft een gemengde samenstelling.

Voor het goed functioneren van de vereniging moeten natuurlijk kosten worden gemaakt zoals zaalhuur, onkosten vergoeding voor trainers en verpleegkundigen en niet te vergeten de aanschaf en onderhoud van onze hartapparatuur.
De contributie bedraagt € 18,00 per maand.
Houders van de GelrePas (voorheen Arnhem-Card) krijgen 50% korting.
Sommige zorgverleners o.a. Menzis betalen ook een bijdrage aan de contributie.

Geïnteresseerd?

Kom eens een avondje langs op De Wetering, breng alvast sportkleding mee en vraag naar de hartfalengroep.

Voor informatie:
Sharita Groote Wolthaar
Tel. 06-51762420

Wil je de ervaringen horen van een van onze hartfalen-leden, dan bel je met
Gerrie Sanders 06-50491650 en laat je door hem uitleggen hoe het werkt en wat de hartfalengroep van Trimclub-Hartelust voor zijn conditie heeft gedaan.

Tot ziens.